Lördag och söndag

Av någon anledning kommer jag inte in på bloggappen på telefonen efter att jag uppdaterade den i fredags, Jag har både ominstallerat och startat om utan att det fungerar. Vad mer kan jag göra?
Uruselt är det iallafall och bloggandet blir så mycket krångligare.
 
Igår (lördag förmiddag) packade jag och Albin in oss i bilen och brummade ner med Linköping. Jag tyckte det var lite jobbigt att säga hejdå till Peter denna gång men veckan kommer gå fort.
Albin somnade innan vi nådde Stockholm och vaknade innan vi var förbi Södertälje, så typ en timme sov han. Därefter satt han nöjd där bak och filosoferade men de sista 6-7 milen var tråkiga tyckte han. Jag sjöng, pratade, försökte hitta saker att titta på utanför fönstret men det är inte alltid så lätt längs E4:an. Men jag lyckades ändå så pass bra med att dristahera honom att vi slapp stanna till någonstans. Hellre köra på och komma fram än att stanna och dra ut på åkandet är min filosofi :)
Vid halv tre var vi nere och då smakade det gott med lite fika.
Albin kollade igenom alla sina leksaker så det fanns kvar sedan sist och började strö ut dom här hemma resten av dagen. Blyghet vet han inte vad det är längre. Skönt!
Till middag slog vi till på Tacos och både jag och Albin åt och njöt! :) Det är så roligt att han tycker om (råa)grönsaker! Till och med sallad tuggar han i sig och lite lök. Men godast är fortfarande majs.
 
Eftersom klockan skulle ställas om tänkte vi att vi kunde försöka hålla honom ´vaken och uppe lite längre än vanligt för att förhoppningsvis förhindra att han vaknade klockan fem på morgonen. Efter badet vid sjutiden gick dock ungen raka vägen in till sin säng självmant och ville hoppa i. Haha! Vi lyckades dock övertala honom att vara uppe lite till och ända till nio nästan lekte han med sin bilar och traktorer med humöret på topp men efter det slocknade han på studs efter lite välling i sängen.
Jag hade själv fullt sjå med att hålla ögonen öppna redan vid åtta och gav upp vid halv tio för att inta sängläge istället.
 
04:40 vaknar Albin och jag fasade för att han skulle vara färdigsoven! Turligt nog somnade han om ganska fort när han fick komma över till mig och sov då till 06:40. Då säppte jag ut honom till mormor istället ;)
Tyvärr kunde jag inte somna om ändå och hade fått fasligt ont i halsen under natten.
 
Nu har vi nyss vinkat hejdå till moster och onkel som kom hit i förmiddags tillsammans med mormor Siv för lite Albin lek. En tur ut till sandlådan hanns också med och nu sussar han så gott en sen middagslur.
 
Jag sitter i soffan med min riviga hals, dags att göra en ny kopp ingefärste!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0