Oct. 15, 2013

Vi hade inget märkvärdigt för oss igår. Räfsade löv och lapade sol på morgonen/förmiddagen. Efter vila och lunch gick vi ut igen. Albin håller sig då aldrig sysslolös :)
Framåt tretiden kom det sedvanliga eftermiddags humöret som jag inte är något större fan av. Han blir hopplös där någon timme och det är likadant varje dag (när vi är hemma). Jag försöker med lite mellis, stoppa i säng, vara kvar ute eller försöka hitta på nya lekar men det är hopplöst. Har jag tur kan han lugna ner sig en kvart när vi lägger oss i sängen tillsammans och tittar lite på tv. Sen är det nog och röjarnissen sätter igång igen.
Mitt i allt detta ska middagen påbörjas också och så fort han ser att det är något på gång i köket klättrar han upp i stolen och vill ha BUMS! Så när maten dröjer sätter härjandet igång igen.
Man kan säga att våra eftermiddagar består av att enbart vänta på att pappan kommer hem från jobbet framåt halvfem. Då blir Albin glad igen och mer hanterbar.
Antar att morsan blir lite tråkig i längden att se vareviga dag vecka ut och vecka in.


Idag vaknade Albin redan vid sex och följde med pappan upp. Varför?! Det är ju fortfarande mörkt ute och jag är mer död än levande.
Lyckades iallafall få honom till att sitta lugnt och stilla i sängen och titta på Tutitu i säkert tjugo minuter efter att pappan åkt till jobbet! Jippie! :)
Vi är nu inne igen efter vår promenad, inget lockande väder att vara kvar ute i idag. Mörkt och grått.
Ska strax stoppa lillen i säng tänkte jag. Han är nog lite trött nu trots allt. Jag såg allt när han la ner huvudet på mattan nyss och vilade sig lite i smyg ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0