Söndag

Tiden kryper fram här hos oss i skrivande stund. Vår lille kille är redo för sängen sedan flera timmar tillbaka men det känns liiite tidigt ännu ;) Men med konstant uppmärksamhet och nya påhitt på löpandeband så går det hyfsat. Såpbubblor, kuddkrig, bygga koja, leka spöke och pusskalas är heta tips :) Nu tappas det upp badvatten och när badet är färdigt hoppas vi klockan har närmat sig sex för då känns det mer okej för nattning.

Annars har denna dag varit toppen. Farmor kom hit lagom då vi var färdiga vid frukostbordet, efter att ha blivit bjudna på sovmorgon ända till strax efter åtta. TACK vår lille kära gulleplutt! <3
Albin, farmor och jycken gick ut i den frost täckta morgonen och var ute ett bra tag. Jag och Peter startade dagen med lite virkning och tvspel i ett tyst hus.

Farmor fick sedan Albin till att somna och vi hann nätt och jämt fika i lugn och ro innan han valde att vakna efter knappt en timme igen.

En stund efter att farmor lämnat oss klädde vi på oss och gick en sväng. Vi stannade till vid lekplatsen nere i byn och lekte en stund. Albin skulle absolut ha med sig en av de traktorer som fanns där hem men det sa vi blankt nej till och protesterna blev livliga.

Pappan lagade mat för omväxlingsskull och det tackar jag för :)

Nu dags för bad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0