Vilken låååååång dag!!!

Äntligen är det kväll och jag ska gå och lägga mig! Denna dag har varit så lång och seg och jag har känt mig som en trasa. Trött som sjutton och en hals som inte är snäll alls. Jag har legat på soffan eller i sängen hela dagen och bara väntat på att dagen ska ta slut någongång. Trodde jag hade klarat mig med enbart lite snorig näsa nu i veckan men jag tog tydligen ut segern i förskott. Skönt iallafall att det bröt ut nu när vi är här nere och Albin har andra än enabrt mig att pocka sin uppmärksamhet på :) 
Händelserikare än så här har dagen alltså inte varit. Hoppas det känns bättre imorgon och jag fått lite krafter tillbaka.
God natt!
 
 
Just det! Har fått något vettigt gjort ikväll iallafall! Har just lagt över enorma mängder kort och filmer från min telefon till min externa hårdisk. Jag är skamligt dålig på att göra detta och minnet i telefonen är på gränsen till slut vilket jag tror resulterade i att alla mina kontakter försvann då jag startade om den förbenade telefonen halv elva i fredagskväll. Sådär lagom skoj den tiden på dygnet ;) Tack och lov för att man kan synka den med datorn men eftersom jag är skamligt dålig även på att göra det så är det ju flera senare tillagda nummer som jag nu blivit av med. Men men. Den dagen den sorgen då jag upptäcker vilka nummer det är....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0