En bra resa

Albins och min roadtrip gick galant! Vi kom iväg vid tio hemifrån efter att vi vinkat av pappan till jobb och till farmor som hämtade jycken. Precis lagom tid till hans sovstund tänkte jag men så tänkte inte Albin. Han var vaken ända in till stockholm och ut från Stockholm. Ända till både Södertälje och Nyköping. Men vid Nyköping började han ledsna lite och det var inte enbart skönsång där bak i bilen längre, så jag var nära till att stanna där men ångrade mig då han tycktes lugna ner sig. När vi hade mindre än tio mil kvar drygt (av ca. 30) slocknade han äntligen och jag kunde brumma vidare i lugnan ro. Det gick som på räls nonstop. Skönt att kunna åka genom Stockholm utan massa köer för en gångs skull!
Lagom till vi svängde av motorvägen och ynka milen kvar vaknade Albin. Perfekt :) Vid ett var vi framme och Albin var inte det minsta blyg idag av att se mormor och morfar.

Efter lunch gick vi ut på en lekparksturne' här omkring och Albin, mormor och morfar är ute än. Jag lessnade nyss på att bli kokt i solen och gick in istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0