En dag med massa lek

Äntligen i säng! Har varit riktigt trött sedan i eftermiddags.

Dagen har varit bra. Lunch och fika hos T & T. Lek både inne och ute. Fullt ös på grabbarna minst sagt :) Vår parkeringstid gick ut vid tre och vid det laget var Albin ordentligt trött så det passade bra att åka hemåt då. Att hålla igång sedan tio på förmiddagen efter en kortis förmiddagsvila tar på krafterna. Men med lite blåbärspaj och vaniljvisp gick det att muta honom till bra humör en stund till :) OJ vad han åt och tyckte det var gott! Två bitar slank ner och halva ansiktet var blåkletigt när han var färdig.

Väl hemma la vi oss båda för lite vila. Även om det är i senaste laget för vila vid fyra på eftermiddagen så gjorde vi ett undantag idag. Albin somnade som en stock och sov nästan en timme, vaknade lagom till när mormor och morfar kom hem från jobben.

Efter lite middag, massa bus och stoj samt ett bad så lyckades han tillslut somna ordentligt vid halv nio.

Imorgon vankas nya äventyr så det är bäst att sova och samla nya krafter nu! :)I lekparken idag.
Albin lekte korvgubbe i "kiosken" och passade på att smaka på en rejäl tugga sand! Haha! Han spottade och fräste en bra stund efteråt :)
Att gunga i den stooora gungan var härligt! I vanliga fall har han ju inte ro att sitta still i en gunga mer än typ tre sekunder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0