Ge mig styrka!!!

Hemsk start av dagen hittills, eller egentligen började det igår med ett olidligt långt avslut av dagen.
Albin vaknade halvtio igår kväll och vi hörde genast på hans läte att vår lördagskväll därmed var slut och det stämde alldeles ypperligt. Ungen var mer vild än tam och for runt som en studsboll i sovrummet. Samtidigt var han då trött att han lyckades snubbla in i både sängbord och byrå och på det fälla några tårar. Den stackars jycken lyckades han överrumpla helt och det slutade med att den stackarn smög ut i hallen med svansen mellan benen och ställde sig vid ytterdörren i förhoppning om att lyckas fly hemifrån.

Halvtolv gick hela familjen upp och satte sig vid köksbordet för att äta varsin smörgås. Man blir galet hungrig av att inte få sova ska ni veta!
Efter ätandet "lurade" vi Albin och gjorde om hela vår vanliga nattningsrutin, borsta tänderna, på med pyjamasen igen som kläddes av efter att ungen härjat sig svettig, göra välling och pussa godnatt. Han stoppades ner i sin säng igen och tro det eller ej men ungen protesterade inte!!! Efter cirka en halvtimme sov han igen och vi var inte sena med att haka på.

Vanligtvis brukar ju sådana här krångliga kvällar resultera i en välbehövlig sovmorgon men denna morgon var tydligen ett undantag. Strax efter sex hämtade Peter in en vaken Albin till oss och förhoppningen om att han kunde somna om en stund till var lönlösa, trots våra protester genom att låtsas sova och vägra vakna.
Halvsju var det fullt ös medvetslös i vårt sovrum igen. Det finns tydligen ingen hejd på denna unge. Han fick en flaska välling i försök till lite ned vavning men den dissade han totalt!
Tillslut fick han med sig pappan upp och vid frukostbordet bjöds på nästa utbrott i form av gap och skrik då han inte fick smörgås innan gröten....

Vi klädde på oss ALLA kläder och gick ut i det halvregniga vädret. Vinkade hejdå till pappan och farfar som åkte iväg för att hämta hem en massa ved.
Efter cirka en kvart ute lägger Albin ett lass i blöjan och det var bara att klä av alla kläder för att gå in.
Väl inne hinner vi med en läckt blöja, leksaker i toaletten (första gången), slita loss en stor tuss hår från mammans huvud, slänga ner leksaker i trappan samt bitas i tid och otid. Tack och lov öppnas dörren då och in kommer pappan! Vilken tur att traktorn dom skulle låna för att köra hem veden med inte startade. Mammans tålamod var slut för länge sedan och nu fick pappan äran att tämja det lille vilddjuret :)


Kommentarer
Postat av: syrran/moster

Kom hit ska jag ta hand om vilden mer än gärna =)

2013-09-29 @ 10:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0