Höstens barnloppis är avverkad

Idag var det äntligen dags för höstens barnloppis men tyvärr blev det lite av en besvikelse. De tidigare gångerna jag varit har jag gjort mycket fynd och bunkrat upp i garderoben med kommande kläder och storlekar men idag gick jag bet.
Gick dit i förhoppning om att hitta en vinteroverall, fodrade stövlar, ett par schyssta vinterkängor, bra vantar och lite annat smått och gott. Kom därifrån med ett par kängor jag är halvnöjd med, ett par vantar, ett par långkalsonger, en skaljacka som passar till våren förhoppningsvis samt en polisbil.
Jag var där till dom öppnade så helt utplockat hade det ju inte hunnit bli men ändå var utbudet dåligt. Visst fanns det kläder och grejer i överflöd men inget som tilltalade mig och även flera andra som var där. Hoppas på bättre lycka till våren :)

Medan jag var på loppisen så lekte Albin och Peter hos syssling Philip, de bor ju precis intill där. Dom hade roligt som vanligt och strödde leksaker överallt. Vi fick till och med pizza till lunch innan vi åkte hem igen!
Albin slocknade i bilen hem av utmattning och ligger nu i säng. Jag hoppas han lyckas somna om igen för det är väldigt behövligt!

Jag sitter i soffan med lite kaffe, har en ordentligt tryckande huvudvärk som får mig lite loj. Hoppas den ger med sig något för jag hade ju tänkt ge mig ut och peta ner alla mina nya lökar i jorden!
Peter är ute och förbereder bilarna lite för kylan och vintern, kollar glykolen och lite så.

Annars blir det nog bara innekurande idag. Det är riktigt grått och trist väder med regnskurar nu och då.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är höstligt här också, men inget regn. Vi är på landet och höstplockar lite. Blommorna tog slut i veckan av frosten. Mormor Siv hälsar.

2013-09-28 @ 15:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0