Öppna och lunch

Vi drog iväg till Öppna imorse och lekte med de tre andra små grabbarna. Full fart minst sagt! :)

Innan vi for hem passade vi på att käka lunch tillsammans med Peter och hans chef på byservicen. Gulaschsoppa och pannkakor stod på menyn. Rackarns god soppa faktiskt! Albin mumsade glatt i sig pannkakor med grädde (idag igen).

När vi kom hem lite efter tolv var Albin pigg som en mört när jag stoppade honom i säng och det tog en bra stund innan han lyckades varva ner och äntligen somna.
Det är nog bara en tidsfråga nu hur länge till vi kan låta honom sova i spjälsängen. Han har inte börjat försöka klättra ur den ännu (vad vi har sett iaf.) men har far ju runt i den som en galen vilde de gånger han inte riktigt ännu vill kännas vid sin trötthet. Det är numer standard att sängen står nästan en meter från väggen när han somnar, han sticker ut benen mellan spjälorna och ligger och sparkar på väggen så sängen glider iväg. Nallar, snutten och nappar ligger iväg slängda till andra sidan av rummet och lakanet ligger inte alls som det bör.
Ja det blir riktigt spännande när det är dags att byta till riktig säng. Inte sjutton kommer han ligga kvar i den och försöka somna på egenhand så som han är duktig att göra nu. Då blir det nog till att börja om från ruta ett och ligga kvar bredvid till dess han somnat. Jag undrar vem som kommer hinna somna först då? ;)
Vattenpölar är roliga! Plask plask.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0