Resumé av dag fyra med Icamatkasse
Hamburgare med krämig potatissallad
Koka potatisen. Riv vitkål och blanda med salt. Skiva salladslök och blanda med vitkålen, gräddfil, vinäger och senap. Dela potatisen i halvor och vänd ner.
Blanda färsen med salt och peppar. Forma till biffar och stek/grilla dem.
Ät sedan med ciabattabröd, tomat, sallad och rödlök.
God och smidig mat!
Dock skippade vi potatisen i salladen och det var gott och mättande ändå.
Dock ej så barnvänligt, vare sig salladen eller brödet. Albin fick istället makaronen till sin hamburgare. Vitkålssalladen rynkade han på näsan åt och spottade ut :)
Även kanske eventuellt lite snålt tilltaget med 420 gram färs till fyra portioner.
Detta rekommenderar jag att prova!
Gott med ciabatta till istället för vanliga tråkiga hamburgerbröd.