Ultraljud

I eftermiddags åkte jag och Peter in till Stockholm för det efterlängtade ultraljudet.
Barn är ej välkomna där så Albin lämnades hemma med farfar och lite senare kom även farmor.
För första gången någonsin blev Albin lite ledsen när vi sa hejdå till honom. Det hela gick över på tre sekunder och resten av eftermiddagen hade gått galant.

För oss gick det också galant! Vi fick se en välskapt liten krabat som dock ej var särskilt villig att visa upp sig för oss. Barnmorskan hade fullt sjå med att lyckas mäta och kolla allt som skulle kollas. Tycks vara en liten latmask där inne som inte alls hade lust att avbryta sin eftermiddagsvila för lite "fotografering" så inga bra bilder fick vi. Men men, huvudsaken allt såg bra ut.
Tydligen har jag även moderkakan i framvägg vilket bidrar till att det är svårare att känna rörelser och sparkar nu i början.

Vi blev återigen tillbaka flyttade några dagar och är istället idag i vecka 17+5 (trodde vi var i v. 18+2) med ett bf 28 Februari. Så troligtvis blir det ännu en Marsunge. Det är bra, det är lite närmre våren :)Denna är den bästa av de tre bilderna vi fick och man ser inget speciellt tydligt (jätteskillnad jämfört med bilderna på Albin). Inte ens en liten näsa går att skymta knappt.


Kommentarer
Postat av: syrran/moster.

Ser fin fin ut tvåan. Längtar efter att få bli moster igen :)

2013-09-25 @ 21:48:08
URL: http://baraordifoljd.blogg.se
Postat av: Mamma

En liten tröttis som sparar på krafterna. Det är bra för vi är många som vill kramas sen. Längtar redan till mars, för det är väl ingen idè att hoppas på feb :)

2013-09-25 @ 21:54:07
Postat av: Janina

Mysigt!!
Vi fick inte heller lika bra bilder med Erik som med Axel, jag var mer kissnödig med Axel, tror det beror på det.
Jag tror på en liten lillebror :) återstår att se! Ska bli så spännande att följa :)

2013-09-28 @ 18:40:47
URL: http://schanina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0