Fredag

Pappan i denna familj har varit ledig idag. Lyx! 
Albin och han startade dagen med att åka två vändor till grusgropen för att hämta hem sand till sandlådan. Äntligen! :) Mycket spännande tyckte Albin! Både att åka med släp efter bilen och att en stooor "aktor"/traktor lastade sand på kärran. Jag tror tom. att han var upp i hytten och tittade :) Hemma hjälpte han glatt till med att lasta av sanden. Lite besviken var han nog dock över att kärran inte gick att "bippa"/tippa.

Jag och lillasyster tog bilen och styrde in mot Stockholm och Kistamässan för att besöka trädgårdsmässan. 
Väl framme mötte vi upp Jessica. Vi tittade på blommor och drömde oss bort. Fikade lunch och drack en latte som smakade väldigt blaskig oboy. Märkligt och definitivt inte värd sina 35 kr. Vi gjorde några blomfynd och även lite annat krafs.
Lilla stumpan var så duktig hela tiden och sov mest i vagnen.

Efter ett par timmar på mässan sa vi hejdå och styrde hemåt igen. För oss blev det först ett stopp på Maxi, lilla damen fortsätter att förbruka blöjor på löpande band. Fyndade också en pyjamas till henne för 29 kr :)

Resten av hemresan blev lång. Vi hamnade i köerna efter en tidigare lastbilsolycka på E18. Vi var stillastående och rullade sakta framåt om vart annat i flera kilometer.
När vi satt där i kön slog mig tanken: Vad gör jag om bebis blir akuthungrig nu?! Mitt i en bilkö på motorvägen som jag inte har en aning om hur lång den är samt hur länge vi blir fast? Tack och lov har jag ju världens duktigaste tjejja som satt snällt i sin stol och sov mest hela tiden. Hon vaknade till några gånger och då hann hon upptäcka att hon har två fötter längst ner på benen! :) Hihi! Gulligt. 
Tillslut släppte det och vi kunde äntligen brumma hemåt i lite mer behaglig fart.
Peter ringde och ville att jag skulle köpa med mig pizza hem. 
På pizzerian var de så hjälpsamma att de hjälpte mig med att bära ut maten till bilen medan jag kånkade på Elsa i bilstolen. Snällt! 

När jag kom hem möttes jag av Albin i dörren.
- MAMMA!
- Hej!
- Hana?
- Ja, mamma har handlat.
- Öck? 
- Ja, jag har handlat mjölk.
- Koj?
- Nä någon korv har mamma inte handlat. 
- Aha.
 Och så fick jag och lillasyster varsin välkommen hem puss. Sötnos! 

Efter pizzamiddag och lite soffvila gick vi ut på en kvällspromenad allihopa. När vi kom tillbaka visade Albin mig sandlådan och hans "boppa"/grävskopa som idag fått flytta ut.
Det är väldigt viktigt att man har hörselkåpor på sig när man gräver. Och han är faktiskt väldigt duktig att behärska båda spakarna, hålla balansen på sitsen och gräva 

När vi äntligen fick in herrn stupade han i säng som en slagen hjälte. 

Kommentarer
Postat av: Katti

Så snitsig han är!! Ser ut som om han aldrig gjort något annat....

2014-04-25 @ 20:59:39
Postat av: Mamma

Snacka om att det är en riktig kille ni har!
Världens härligaste dessutom :-)

2014-04-25 @ 22:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0