Läliiing!

Tidig start idag också. Albin har just hoppat i säng för "ila". Jag är imponerad att han klarar hela mornarna och förmiddagarna på dagis utan vila, när han här hemma oftast självmant vill vila redan innan klockan hunnit bli tio. 

Jag och lillasyster sitter i soffan och väntar på att kaffet ska bli färdigt. (Kaffebryggaren har börjat läcka vatten så jag måste komma ihåg att spana efter en ny.) 
Vad vi gör sedan är oklart. Jag har slutat med att ha en dagordning med saker jag vill få gjorda för jag blir bara grinig när jag inte hinner med att beta av dom. Nu gör jag måstesaker när och om jag hinner med mellan blöjbyten, matningar och lek. 

Ett som är säkert är att det blir ännu en innedag idag. Det är kallt och snöar vågrätt ute. Fy! Det är verkligen en segstartad och velig vår iår. 


Albin rotade fram sin gamla bebistelefon igår och lekte med. Nu imorse utbrast han helt plötsligt: "Läliiing" och rusar fram till telefonen, lyfter luren och säger "hallo" och börjar sedan en konversation med den som ringde.
Idag var det pappa som ringde från "obbet" och igår var det både farfar och morfar som ringde flera gånger. 
Underbara grabben! 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Härliga lilla unge. Tänk vad du kan och vet redan!

2014-04-09 @ 10:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0