Lite igår och lite idag

När pappan kom hem från jobbet igår åkte vi direkt på kalas. Albin tjatade hela vägen om "tåta"/tårta och vilken tur att det bjöds på det. Två bitar skulle han ha :) Vi fikade och lekte ett par timmar innan vi åkte hemåt för att möta upp mormor och morfar. De hade redan kommit när vi kom hem och det var skoj tyckte Albin. Han visade sin nya sandlåda. 
Pappan var tvungen att åka och jobba ett par timmar även på kvällen så vi fick roa oss själva. Albin röjde järnet hela kvällen och var uppe lite längre för att kunna säga godnatt till pappan när han kom hem.
Resten av kvällen degade vi i soffan med stora godisskålen och annat onyttigt.

Såpbubblor är något den lille herrn aldrig tröttnar på.


Denna dag inleddes med en sparkande unge mellan oss i sängen i natt. Nu är det inte längre pappan som åker på sparkarna utan jag. Grrrr! 
Efter frukosten gick vi ut och har sedan tillbringat hela dagen ute. 
Efter önskemål från min far så kokade jag ihop en nässelsoppa till lunch. Gott! 
Annars har vi fixat med lite av varje ute, det gäller att passa på när man har barnvakter. 
Till middag blev det lite påskamat med grillade köttbullar, prinskorv och majs. Gott! Vi hann också precis avnjuta maten ute i solen innan den försvann bakom träden och det blev kallt.


Albin har precis hoppat i säng efter att han röjt runt som en galning här hemma. Hade han suttit stilla hade han väl somnat :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0