Torsdag

Det blev en gnutta stressigt i förmiddags. Jag tog vägen "förbi" affären till dagis och trots att jag åkte i god tid hemifrån hjälptes det inte eftersom affären svämmade över av pensionärer och sommargäster som ska fira påsken på landet. Det blev ju inte bättre av att min självscaning inte fungerade heller och kön till förbutiken var flera kilometer lång så ställa sig i den och be om hjälp fanns inte på kartan. Vi kom tillslut genom affären och när vi stod i kassan lackade lilla strumpan ur helt och blev vrålförbannad... Sedan körde vi lite rally mot dagis (tur att det nästan bara är småvägar ;). 

På dagis möts vi av en glad liten Albin som ätit massvis med påskmat till lunch. "Han åt tom. Brieost" sa fröken förvånat. Haha! Han och jag slåss nästan om Brieosten här hemma för tillfället. Jag har ett enormt Brieostbegär sedan jag var gravid och nu är det som att kroppen håller på att äta ikapp all den missade Brieosten under graviditeten :) Och Albin är inte sen med att haka på. 

Albin ligger nu efter lite om och men. Han ville inte gå in och han ville inte vila. Men jag fick honom i säng tillslut och sedan dess har det varit tyst.

Lillasyster har en riktig knorrdag. Halva morgonen och förmiddagen var det knorr och även lite när vi var iväg förut och det fortsätter i samma spår här hemma. Jag vet inte riktigt hur jag ska behaga den lilla damen? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0