Torsdag

Sitter i skrivande stund ute i solen (dock blåser det väldigt kyligt) och har just ätit två knäckisar och druckit kaffe. Bredvid ligger lillasyster och sussar i vagnen. Albin är ute på äventyr med farmor som kom för en stund sedan, hon kom för att hämta jycken som ska få lite semester och ompyssling hemma hos henne ett par dagar. 

Natten har varit okej trots snörvliga barn och pappa. Lillasyster är fortsatt lite snorig men efter lite arbete med nässugen och koksalt ett par gånger om dagen så berör det henne inte nämnvärt. Tappra flicka! <3
Albin vaknade någon gång inatt och gormade efter "öck!"/mjölk. Pappan hämtade in honom till oss och gav en slurk mjölk men då började han gorma om "ilar"/bilar istället. Så för att förhindra en cirkus med två nattvakna barn sattes tvn med Bilar på mitt i natten och lugnet la sig i huset igen. Tvn sattes på insomning efter en timme och både mamman och pappan somnade nog om innan tre minuter hade gått :) När lillasyster ville äta ett par timmar senare var tvn svart och grabben sov gott. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0