Bakom och framför

Imorse undkom Elsa och jag inte att bli väckta och få hejdåpussar. 
Vi lyckades inte somna om och gick istället upp och ut på en ordentlig morgonrunda med jycken. Elsa somnade halvvägs men vaknade (som alltid) när vi kom hem och vagnen stannade. 
Vi åt frukost och Elsa åt gladeligen upp all gröt hon erbjöds. Sedan såg jag att hon fortfarande var trött och stoppade henne i säng. Hon somnade ganska omgående och sov i en timme ungefär innan det var dags för oss att åka och hämta hem storebror. (Vi tog vägen "förbi" postombudet för att retunera en klänning jag beställde i hopp om att kunna ha på dopet, men den hade väldigt konstig passform upptill och när tom. Peter tyckte den satt konstigt ja då är det illa! ;)

När vi kom hem hoppade Albin i säng och somnade nästan bums.
Jag och Elsa stoppade lite lunch i magarna och efter det la hon sig igen och somnade. Trött tjej idag. 
Elsa sov lite drygt en timme och Albin en och enhalv. 

Eftermiddagen spenderade vi ute. Idag har solen lyst men dock började det blåsa. 
Vi gick för att hämta posten och då tänkte jag testa att låta Elsa sitta upp i syskonvagnen. Tanken var ju att Elsa skulle sitta där bak och Albin fram men så blev det inte.
När en tvååring bestämt sig för en sak är det oftast väldigt svårt att få denne på andra tankar. Och såvida det inte handlar om några allvarliga saker är det lättast att låta honom bestämma ;) 
När han såg att jag gjorde om vagnen till två sittplatser var det väldigt viktigt att Albin skulle åka "bakom" och Elsa "framför". 
Och så blev det också
Alla nöjda och glada och iväg till brevlådan kom vi 

Albin satt nöjd där "bakom" trots att det var väldigt trångt och han knappt kunde vända huvudet för att skärmen på mössan tog emot ryggstödet framför.
Elsa satt även hon så nöjd "framför" och spanade. 
Egentligen tycker jag att hon är på tok för liten för att åka framåtvänd sådär men den lilla stunden hon satt där gjorde jag ett undantag.


Nu börjar kvällen här hos oss. Jag håller på med nattning av Elsa och likaså Albin är strax redo för natten. 
Vi hoppas på en kväll som går aningens smidigare än igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0