Bvcbesök 5 månader Elsa

Som jag nämnde igår klarade Elsa kollen utan anmärkning. Som vanligt. 

Hon är med och spanar in omgivningen, sitter stadigt upprätt i knät med stöd och greppar efter saker bla. 

Jag tog upp och rådfrågade om hennes nya bajsrutiner, att hon bara sköter magen 1-2 ggr i veckan ungefär. Men sålänge hon mestadels ammar och inte verkar må dåligt eller ha ont i magen så är det inget konstigt eller något att oroa sig över. 
Sedan fortsatte vi på spåret mat och jag berättade att vi hållt igen lite med smakisar nu när hon varit så "trög" i magen och inte heller det hade bvctanten något att invända om. 
Såvida amningen fungerar bra så kan man helamma ända fram till barnet är sex månader, så det här med att introducera mat är ju ingen brådska ännu. 
Vi ammar fortfarande fullt och därimellan får hon smaka annat. Gröt, Fruktpuré, färsk frukt och potatis och bröd är lite av det hon håller på att vänja sig vid. Hittills ligger katrinplommonpure'n i topp :)

Det var också dags för femmånadersvaccinet. En liten spruta i vardera lår fick hon erfara igen och det var inte så populärt. Ett illtjut vid varje stick men hon lugnade snabbt ner sig. Bvctanten försökte släta över det hela genom att blåsa såpbubblor men Elsa blev inte speciellt imponerad ;)

Vikt 7070 g (10/7 6270 g)
Längd 66 cm (63,5 cm)
Hattmått 43 cm (41,7 cm) 

Hon följer sin kurva utmärkt! 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Ett underbart och fint barn på alla sätt och vis :-)

2014-08-20 @ 21:20:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0