Dagens rapport

Lämningen på dagis imorse hade ju gått som en dans! Inget krångel eller ledsna miner. Skönt! Och de på dagis tyckte han hade blivit så stor på dessa sex veckor och att han var tjusig i håret ;)

Jag och Elsa väcktes vid sex imorse av ett fasligt liv. Det var pappan som försökte få upp Albin ur sängen, byta blöja, klä honom och sätta honom vid köksbordet. Morgonhumör delux och han slår mig med hästlängder! ;)
Efter lite macka i magen lugnade han sig och de började samtala i vanligt tonläge. 
Elsa och jag lyckades aldrig somna om efter att de åkt så vi gick upp istället. Jag duschade, gjorde mig iordning, åt frukost, vi gick ut med jycken i lugn och ro innan vi framåt halv tio styrde in mot staden och Bvc. 

Bvc gick bra. Allt såg fint ut som vanligt.
Efteråt var det dags för veckohandling och fylla upp både kyl och frys igen. Sedan styrde vi vidare mot dagis för att hämta hem Albin. 
Det var en glad kille som kom skuttandes mot mig från matbordet och allt hade gått så bra så. Inga konstigheter alls efter att ha varit ledig så länge. Och jag hade lite tidigare fått rapport av syssling Philips mamma att grabbarna var ute tillsammans och lekte (även han hade sin första dag efter lika lång ledighet och mamman hade varit lite nojig och ringt och hört hur han hade det. När hon fick höra att grabbarna sällskapade ute blev hon lugn igen :).
Väl hemma stupade grabben i säng och vilade i typ två timmar.
När han vaknade igen föreslog jag att vi skulle gå ut men nä, det ville han inte. "Äka amla vovvon inne"/leka med gamla Volvon inne. (Den gamla Volvon är en av hans små polisbilsbilar) Hans val av att stanna inne var ganska klokt ändå för det har regnar till och från hela eftermiddagen. 

Elsa har varit på trilskhumör under eftermiddagen. 
Efter Bvc och handlingen somnade hon som en stock och sov sig igenom hela hämtandet av storebrodern. Lagom till vi kom hem vaknade hon och sedan dess har hon i stort sett varit vaken. Helt hopplöst att få henne till att somna trots att hon var hiskeligt trött och gnällig stundvis. Två gånger lyckades jag söva henne men båda gångerna vaknade hon efter bara några minuter. Suck!
Men nu sover hon, förhoppningsvis för natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0