En riktig bajsdag

Imorse började vi dagen med morgonmys i sängen hela familjen. Men ganska snabbt spårade myset ur och lillasyster hamnade i kläm. Som alla andra mornar med morgonmys. Storebror blir lätt lite överspelt.

Vi har även idag bara haft en hemmadag. Bortsett från en liten tur i förmiddags då vi åkte och tittade på lokalen vi ska ha bjudningen i efter dopet. 
Nu har vi äntligen börjat komma igång ordentligt med förberedelserna och ett beställt paket med "rekvisita" hämtade vi ut idag. 

Idag lyckades iallafall både Albin och Elsa sova ordentlig middag. 
Elsa sov två långa lurar och en kortis sent i eftermiddags och nattningen gick lättare än på flera kvällar nu.
Dålig dagsvila= svår nattning
Bra dagsvila= lättare nattning
Märkligt men sant :)

I eftermiddags gick vi ner till sjön. Vi har inte varit där på måååånga veckor. Det har varit smockat med folk har vi hört samt att vi hört flera som blivit sjuka efter bad. De har ju skrivits endel om badsjukan nu när det varit så varmt i både luft och vatten. 
Vi har istället hållit oss hemma vid poolen och det har inte gått någon nöd på oss :)
Men idag gick vi ner, nu när sommargästerna åkt hem igen. Vi var själva där nere och vattnet var riktigt skönt. Dock var det bara jag som vågade bada. Peter och Albin plaskade lite med fötterna bara. Mesar.
Vi gick och hoppade lite studsmatta och spelade lite fotboll med Lukas och Isak också innan vi gick hemåt igen och tände grillen för middagen 

Efter maten tog sig far och son ett dopp i poolen istället och innan det var dags för sängen satt Albin på trappan och soltorkade medan han mumsade några chips och drack Festis. Lördagsgodis ;)


Och som rubriken lyder har vi ordagrant haft en riktig bajsdag. 
Båda våra barn har tampats med mer än vanligt tröga magar i ett par veckor nu och idag tycks de varit helt cynkade med varandra. 
Jag har tappat räkningen på hur många bajsblöjor vi bytt samanlagt idag men många har det blivit.
Stackars barn! Albin sa tom. nu ikväll att han hade ont i rumpan. Inte så konstigt.
Nu hoppas vi på att detta problem botas när vi nästa vecka får mer ordning och reda igen :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0