Ensam torsdagskväll

Idag har Elsa mått bättre och varit som vanligt (glömde skriva igår att hon faktiskt hade lite feber på eftermiddagen, 37,5). Natten gick bra men hon vaknade och bökade en stund innan hon somnade om igen och sedan väcktes vid halv sju när storebrodern kom in stormandes i sovrummet för att säga hejdå. Men faktiskt att vi båda somnade om en stund och vaknade igen framåt halv åtta. 
Upp och ut med hunden. Trekilometersrundan även idag, skönt att komma igång och röra på sig lite igen. 
 
Innan vi hämtade hem Albin från dagis åkte vi svängen "förbi" Rusta för inköp av toapapper och lite annat sådant "roligt". 
Albin var färdigäten när vi kom och han kom skuttandes mot oss när han fick syn på oss. Allt hade gått fint även idag. Duktiga dagispojken!
Hemma stupade han i säng medan jag och Elsa gick ut och plockade upp lite potatis till middagen. Jag upptäckte att rådjuren varit framme igen och dragit upp ett par av de få rödbetorna som grott. Tack för det :( 
Elsa behagade även hon somna och jag satte mig i soffan med virkningen och hann väl sitta i sisådär tjugo minuter innan Albin vaknade.Idag vaknade han iallafall på rätt sida och det var trevligt!
 
När det var dags för duschen för Albin hittade pappan en liten rackarfästing som bitit sig fast på hans (Albins) axel. Det blir hans tredje detta år.
 
 
 
I skrivandestund sitter jag enam här hemma i soffan. Peter har åkt iväg till Uppsala för konsert med Sabaton tillsammans med ena kusinen (och fruntimmren får stanna hemma med barnen). Det blir nog sent innan han kommer hem igen, de skulle inte börja spela förän tio ikväll.  
Vi trodde att båda barnen somnat när han åkte vid halv åtta men icke. Albin hörde väl att vi sa hejdå och då började han gnälla efter pappa. Jag gick in och la mig på golvet inne hos honom, då sträcker han ut en av sina "mappar"/nappar till mig och beordrar mig att ha en filt på mig. Jag försöker låtsas ha nappen i munnen men icke! Jag fick bakläxa och det var bara att stoppa in den rätt. Lika bra att lyda, så han inte brusar upp sig och får ännu svårare att somna. Så där låg vi, Albin i sängen, jag på golvet och med varsin "mapp" i munnen. Haha! Dock somnade han inte ändå. Han fick lite ny mjölk och så sa jag att jag måste titta till Elsa och lite annat innan jag kommer in och lägger mig igen. Det var för cirka fyrtio minuter sedan och jag har inte varit in ännu men grabben har inte yppat ett knyst sedan dess så han slocknade.
Elsa har sovit som en stock sedan jag nattade henne vid sju.
 
 
 
Jag har uppdaterat Elsas önskelista med ett par saker, så bläddra ner och kolla om ni vill ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0