Söndag

Imorse var jag först upp ur sängen (har fått ett par hintar den senaste tiden om att det var länge sedan jag stod för frukostbestyren (och det kan jag iof. hålla med om. Måste erkänna att jag inte varit speciellt snabb upp ur sängen sista tiden) ) och stod därmed för frukosten. Jag slog på stort och knådade ihop lite Scones dagen till ära. Mycket uppskattat av både far och son. Elsa fick också smaka en liten smula men hon rynkade mest bara på näsan :)

Far och son for sedan iväg på någon sorts bilracing medan husets bruttor och hund stannade hemma. Efter en promenad sov den minsta bruttan och då passade jag på att bada hundstackarn. 
Hundstackarn gav sedan igen på mig genom att torka sig väldigt högljutt på dörrmattan och bredvid låg Elsa i vagnen som givetvis vaknade av oljudet. 
Annars hade vi det mest bara lugnt och skönt ensamma hemma. Regnet har hängt i luften hela dagen och vid lunch regnade det en bra stund så vi har mestadels chillat inne bara.

Framåt middagstid kom grabbarna hem. Albin klampade in och förmedlade: "Ambin hemma" och så var det inget mer med det. Inget hej eller kram eller nått. Bara raka spåret in till sina upparkerade bilar. Tack för det ;)

Albin hade inte sovit något på hela dagen och innan klockan hunnit bli sex låg han till sängs. Han somnade omedelbums.

Jag försökte dra ut på sänggåendet lite med hjälp av pussel
Det gick sådär....
Vi hann inte ens lägga färdigt hälften innan grabben tröttnat och plockade ihop bitarna igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0