Söndag

Imorse väcktes vi av ett ordentligt åskoväder. Det mullrade på som attan. Elementet här i sovrummet skallrade tom. och i nästa sekund small det till som tusan. Albin (som aldrig lyckades somna ute i husvagnen igår kväll, utan kom in här vid halv tolv och la sig inne i gästrummet med pappan istället) blev riktigt rädd av smällen och kunde då inte längre hålla tillbaka tårarna. Även Elsa vaknade av smällen (eller av storebrorsans yl) så hon och jag flyttade in till dom andra i rummet brevid. Där låg vi och spanade efter blixtar, räknade sekundrar och höll koll på avståndet. 
När det dragit förbi gick vi ut till mormor och morfar för den obligatoriska förtältsfrukosten. Men först upptäckte vi att typ hela tältet var översvämmat! Tältet hade varit lite öppet på ett ställe och där hade det regnat in "lite". Syskonvagnen stod parkerad just där och den var dränkt! Varukorgen under svämmade över av vatten :)
Det gick att äta frukost där ute ändå. 

Förmiddagen ägnades mest åt lek och lite trädgårdsfix för min del.

Klockan ett var det dags för kalas hos syssling Philip och Albin klädde förväntansfullt upp sig i skjorta och kände sig så fin. Gullepojke <3 

Det bjöds på fika och lek såklart
Grabbarna satt vid eget bord. Albin knaprade i sig ett halv paket kex tror jag ;)

Elsa var ju också med och kalasade såklart!


När vi kom hem hade moster och onkel också kommit upp hit till oss. "Otter Hin"/moster Josefine sa Albin när han såg deras bil.
Även farmor hade anslutit. Fullt hus! :)

Vi grillade till middag och efter maten blev det såklart poolbad innan det var dags för den lille herrn att hoppa i säng. Han somnade och sover än *peppar peppar* utan minsta pip.

Elsa har varit vaken hela kvällen och hållt igång. Hon hade inga som helst planer på att sova. 
Vi har också försökt få henne att göra nummer två men det är lättare sagt än gjort. 
Härom dagen lyckades jag hjälpa henne lite på traven med febertermometern men sedan dess har det inte hänt något alls. Idag fick mostersjuksyster försöka och tillslut blev det lite resultat. Alltid något. 
Nu sover iallafall den lilla damen efter att ha lagt sig i vaggan och nu säger även jag godnatt. 
Imorgon väntar nya äventyr.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0