Tisdag

Inatt sov äntligen Albin hela natten utan ett pip inne i sin säng. Men istället var det Elsas tur att nattsudda lite. Jag kom aldrig fram till vad hon ville eller vad som var fel men tillslut åt hon och somnade därefter om.
Efter nio imorse gjorde denna familj morgon idag. 

Peter och Albin lastade bilen full med gamla bildäck och körde bort till tippen. 
Medan Elsa tupplurade passade jag på att styra med lite trädgårdsarbete. Det hann dock ej bli små mycket gjort då den lilla damen bara tog en kortis lur. 
Även resten av dagen har spenderats ute. Vi fick ännu en varm och solig dag.
Flera påstår att de känner hösten i luften men jag är inte riktigt beredd att hålla med. Inte ännu. Men nog närmare sig hösten med stormsteg. Tyvärr. 
Efter middagen lurade jag med mig både Albin och Peter för ett dopp i poolen. Vem vet, kanske det var det sista för i år? Usch! Hemska tanke. 
Molnen hopade sig så vi gick in och byggde "tåde bana"/tågbana istället. MYCKET uppskattat av Albin och hans lek med det har verkligen utvecklats sedan vi byggde med den sist. Nu var han jätteduktig att bygga ihop bitar själv och köra tåget utan att spåra ur hundra gånger om :)


Elsa var med på ett hörn men tappade snart tålamodet och ville bara sova. Jag lyckades hålla henne vaken och på hyfsat bra humör ett tag till och har nu nattat henne för natten. Förhoppningsvis. 

Tågbanan städas nu undan (av Peter) och det är dags för Albin att lägga sig. 
Vi får nog höja Bamse några snäpp volymmässigt för "åckan"/åskan mullrar på håll och den är ju lite obehaglig tycker Albin. 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Det där kommer nog att blir roligt i många år till...

2014-08-13 @ 21:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0