Bilgrin

Vi var hemma lite innan åtta. Båda barnen höll sig vakna hela resan hem.
Elsa var skogstokig och nöjde sig inte med något.
Albin började också härja efter tag, mest för att härma Elsa tror jag men han blev tyst och lugn när Fåret shaun sattes igång. Hur klarade sig föräldrar utan IPhones förut?!

Väl hemma var det bara att börja med nattningarna.
Elsas usla humör fortsatte. Troligtvis kombination av dålig dagsvila och tänder på G. Hon har varit lite som ett bi hela dagen. Bara man petat på henne eller hon inte fått göra som hon velat så har hon rytit till. Inte riktigt likt henne.
Pappan lyckades iallafall natta henne och hon sov mellan typ halv nio till kvart i tio utan ett pip. Ganska ovanligt 😉 Men sedan var det kört. Jag lyckades söva om henne men den lyckan varade bara en kvart. Pappan försökte men lönlöst, så nu har jag bäddat ner mig med damen och nu är hon hyfsat nöjd. Sover inte än men är iallafall tyst.
Vi hann iallafall fixa lite med klappar den timmen det var lugnt. Men pappret tog slut så vi kunde inte göra färdigt. 

Albin sover som en stock efter att han och jag läste tre böcker innan vi sa godnatt. Duktig kille!
När vi kom hem nu ikväll kom han ju på att han inte öppnat dagens paketkalender och han var ju bara tvungen att göra det BUMS! I paketet fanns en armbandsklocka. Med "blitten"/blixten och Sally på. Oj så fin tyckte han! 😊 Helst ville han sova med den på men jag fick honom till att låta den ligga på fönsterbrädan över natten.
Och klockan var "trettifem" när han la sig 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0