Geggiga barn

Fy vilka geggiga barn vi har! I både ögon och näsor 😞 Dom är pigga förövrigt men de ser hemska ut. 
Nu på kvällen såg Elsa helt förstörd ut och när Albin vaknade efter middagsvilan kommer han ut till mig och beklagar sig över att han inte ser något. Stackars barn 😞 
Det är helt otroligt vilka stora ögonjoxgubbar det bildas på löpandeband.

Med andra ord blir det varken dagis eller babysim för oss imorgon. Sista lektionen för denna kurs missar vi 😞
Och ska jag vara ärlig så känns det ju lite sådär att det troligtvis inte kommer bli något dagis alls denna vecka. Man är helt slut på eftermiddagarna sådana här dagar med båda barnen hemma. Och det gör nog gott för både Albin och mig att vi får några timmars paus från varandra på dagisdagarna. Dessutom är det sista veckan innan jullovet nu så det blir ett långt uppehåll. Både på gott och ont.

Det har varit regn hela dagen verkligen och jag har inte haft någon lust att dra med mig barnen ut i ösregnet.
Albin kom iallafall ut en liten stund på eftermiddagen när han följde med farfar och jycken till brevlådan. 
Dagarna blir långa sådana här dagar. Men det har gått bra ändå. De båda sov en rejäl middagslur samtidigt och det underlättar dagen massor. Tyvärr sover ju Elsa bäst i mitt knä och det innebär ju att jag inte får mycket gjort här hemma. Sånt man annars gör när barnen sover, som tex. ta hand om tvätt och disk, städ och plock, slå in julklappar och julpynta eller varför inte sitta på toan ensam en stund är ju bara att glömma. Jag sitter där jag sitter med en sovande Elsa i knät. Jättemysigt såklart! Men vissa dagar skulle det vara smidigt att vara "fri" en stund. 

Nu är båda barnen nattade och jag ska gå ner och hänga tvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0