Platt fall

Igår åkte jag, mamma och syrran in till stan för att spana lite på rean där samt inhandla garn till mitt nästkommande projekt. En doppresent. Alltid lika roligt att påbörja något nytt! 😊
Jag hittade även ett par nya plagg till mig själv på rean! 
Barnen lider ingen klädbrist nu efter jul så jag försökte hålla mig borta från barnavdelningarna. Men en ny mössa till Elsa följde med hem och det var faktiskt något hon behövde.
Efter en snabbfika mötte vi upp Peter, Albin, Elsa och Joel utanför simhallen och plask och lek stod på schemat. Albin var riktigt förväntansfull! Och trots att han inte badat sedan höstlovet var han som en fisk i vattnet. Han "dök" och höll på och hade jätteskoj!
Likaså Elsa tyckte det var härligt att bada igen. Det är ju ett tag sedan vi var i simhallen nu. Även hon plaskade och hade skoj. Inne i varma bassängen njöt hon för fullt. Dök mellan mig och Peter gjorde hon också. Två gånger. Duktig tjej!
Sedan testade jag och Elsa på att halka omkull och ramla. 
Det var jävligt halt golv när man kom ut från duschen och jag hade Elsa på armen. Samtidigt som jag tänker: halka inte nu! Så känner jag hur benen bara försvinner ifrån mig. Medan vi håller på att falla hinner jag tänka massvis och i fallet försöker jag förhindra att Elsa ska dundra huvudet i kakelgolvet. 
Det slutar med att jag trillar typ rakt baklänges, lite på sned och slår bakhuvudet i betongpelaren bakom oss. Elsa (tror jag) landar ganska mjukt på mig och slår sitt huvud på min axel. Hon lägger av världens skrik när vi dunsar i golvet och tystnar sedan och medan jag ligger där raklång på golvet och försöker samla mig och känna om jag brutit ryggen av mig, bara väntar jag på att höra ett pip från Elsa. Men det kommer inget.
Just bredvid där vi ramlade höll en kvinna på att klä sig och såg alltihopa. Hon hjälpte oss upp och när jag äntligen sitter upp kan tillslut titta på Elsa. Hon lever! Men blev väl så rädd att gråten fastnade i halsen på henne. 
Allt gick bra men tänk så illa det kunde gått. Fy!

Efter simhallen åkte vi hem till mormor och morfar och åt spagetti och köttfärssås. Man blir ju så hungrig av att bada!
Båda barnen slocknade fort i bilen på hemvägen


Elsa hade en riktig tråkkväll sedan. Hon sov en timme efter matningen och vaknade sedan för att vara uppe, pigg och glad ett par timmar till. Resten av natten sov hon väldigt oroligt och vaknade typ en gång i timmen efter rapport från mormor.
Albin däremot sov äntligen som en stock hela natten. Han har nämligen vaknat framåt tidiga morgontimmen flera nätter nu och stökat innan han somnat om en eller två timmar till. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0