Lucka 3: Blogga din önskelista för i år!

Nu är det ju (tyvärr) så att vi i år bestämt att inte ge varandra julklappar. Bortsett från barnen då såklart. Men man kan ju ändå önska sig saker 😊

Min önskelista 2014
- en ny spis. Vår har närmare 30 år på nacken och jag märker att den nu blir tröttare och tröttare för var dag som går. Och tyvärr måste man ju laga mat.

- en ny tvättmaskin. Jag köpte denna tvättmaskin efter att jag flyttade hemifrån och det är nu över tio år sedan. Den fungerar fortfarande men den sköljer dåligt (tror jag), det är ofta flera plagg har konstiga ränder på sig efter tvätt. Och ibland har jag hört att den låter märkligt.

- nya kastruller. Även dessa införskaffades när jag flyttade hemifrån och har hängt med sedan dess. Vi har ju så kalkrikt vatten så många hushållsprylar blir ju ganska fula efter ett tag och då bla. kastrullerna.

- lite nya kläder. På något märkligt vis har jag lyckats bli av med nästan alla gravidkilon och har bara ett par kilo kvar till vikten innan jag blev gravid med Albin. Detta innebär att de byxor jag köpte efter att Albin fötts är på tok förstora! Dessvärre är även mina ännu äldre kläder från innan även de förstora. Främst byxor. Kroppen har liksom ändrat sig och saker har flyttat på sig. De flesta plaggen hänger som säckar i rumpan och hur snygg känner man sig då?! Jag hade ett par gamla jeans som fortfarande satt hyfsat både vid mage och rumpa men nog sjutton sprack de över ena knät igår 😞 Typiskt!
Och nya kläder till en själv prioriterar man ju dessvärre inte. 

- en helg på Kolmården med Bamse. Vi har sett att Bamse håller till på Vildmarkshotellet under vintern och att man kan få träffa han och alla hans vänner där och ha roligt med flera olika aktiviteter. Tänk Albins glädje att få träffa Bamse och alla de andra 😊 

- en ostörd kväll och natt med min kära. Äta gott utan stress, tjat och skrik. Kanske se en HEL film utan hundra pausar för omsövningar och sedan sova en HEL natt utan massa uppvak av olika slag. Samt att kunna hålla om varandra. Jag vet inte när vi senaste kunde ligga och hålla om varandra i sängen? Vi har alltid en Elsa mellan och ofta ligger Peter inne hos Albin. Eller någon enstaka gång i gästrummet. 

- en  rejäl lotto/trissvinst.


Jag kan nog göra listan längre än så men det får räcka nu 😉

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vill ni ha en lägenhetsbyte för en dag så kan ni höra av er om ett datum :-)

2014-12-05 @ 08:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0