Måndag

Inatt har vi sovit som små grisar hela familjen. Elsa har bara knorrat någon enstaka gång i sömnen. Och kvällen igår var riktigt hyfsad också. Långt ifrån perfekt men bra ändå 😊 Hon låg faktiskt i sin säng och sov mellan 19 och 22. Visst var det ett antal omsövningar därimellan men ändå 😉 Fast vid 22 var det nog med att sova i egen säng enligt henne själv och sov istället resten av natten mellan mamma och pappa.

Imorse vaknade båda barnen samtidigt strax efter åtta. Härligt med lite sovmorgon på en måndag! 
Frukost och sedan ut. Fick som vanligt trixa och lirka för att få med Albin och tillslut tvinga med honom ut.
Elsa somnade på några få minutrar ute. 
Vi gick ett varv, Albin grejade lite i lekstugan och sedan gick vi in efter typ en timme. Elsa sov vidare ute på trappan.
Albin ville se färdigt Nemo från igår så så fick det bli. 
Elsa sov ända fram till lunch, typ två och enhalv timme! Tecken på att hon mår mycket bättre och kan koppla av och andas bättre. Tom. fåglarna hade suttit på vagnssuffletten och skitit såg jag när jag körde in vagnen. 

Lunch och Elsa åt jättebra sådan för första gången på flera dagar. Ännu mer tecken på välmående. 
Albin åt desto sämre. Hans mage jäklas igen. Trots "Magmedicin" varje dag blir det ändå stopp nästan varje helg. Märkligt! Han har gått och klämt flera gånger här hemma idag men inget resultat och inte ätit vare sig frukost, lunch, mellis eller middag. I eftermiddags sa han tom. att han hade ont i magen. Stackars lille pojk 😞 Antagligen därför han inte kunde komma till ro för någon middagsvila heller. Han låg och sparkade i väggen och sjöng istället och då kunde inte heller Elsa slumra hur mycket hon än ville (trots den långa förmiddagsvilan). 
Tillslut gick vi ut istället. Eller jag tvingade med Albin ut igen, bäddade ner Elsa i vagnen och gick en sväng. När vi kom hem igen gick Albin ner till farfar och Elsa sov typ en halvtimme ute på trappan igen.


Under kvällen har vi tillslut fått ordning på Albins mage. För den här gången. Och genast blev han på mycket bättre humör. 


Nu har jag en sovande Elsa i knät och det är dags att (försöka) lägga över henne till spjälsängen.
Albin och pappan bäddade just ner sig och började läsa bok hör jag. 
Nu hoppas vi på en ännu bättre kväll än igår! 😉 

Elsas nya favorittilhåll. Det är bra att börja i tid 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0