Samma lika än

Idag slog vi ihjäl lite tid ute på förmiddagen och till vår lycka började det snöa!!! Inte mycket men det har iallafall blivit vitt ute 😊
"De söar" utbrast Albin glatt. "Tomten kommer då". Han längtar till jul må ni tro! 😊

När vi gick in för lunch konstaterade Albin att det var väldigt skönt ute och han hade så rätt. Det var faktiskt riktigt skönt ute idag.
Han har blivit så lillgammal ibland 😊

När vi ätit skulle herrn absolut se på Pippi. Och så blev det också. Medan han satt snällt, lugnt och tyst där i soffan lyckades jag söva Elsa och tom. lägga över henne i sängen och jag hann få fram lite juliga saker innan hon vaknade tjugo minuter senare. 
En stund senare var det Albins tur att vila och han somnade på stört. Faktiskt att jag fick Elsa att somna igen också. I mitt knä i soffan som vanligt. De sov och sov och sov. Och vid halv tre fick jag väcka dem båda. 

Eftermiddagen var sisådär. Barnen hade bra humör men av någon anledning var Albin otroligt rastlös och kunde inte koncentrera sig att leka med något på egen hand och det ledde till många tjuvnyp på Elsa och lite annat djävulskap. Tillslut åkte tvn på igen och då samlade han sig.
Resten av kvällen var lugn. Albin somnade nästan direkt efter bokläsningen men Elsa hade och har det svårare. Det har inte gått att lägga bort henne. I famnen sover hon hur gott som helst men så fort man bara tänker tanken att försöka lägga bort henne vaknar hon börjar gnället.

Ögonen geggar på dem än. Albin kämpade som bara den att öppna ögonen efter middagsvilan. De hade torkat ihop fullständigt men han är ju van nu så han tar det med ro. 
Elsa är ändå hyfsad dagtid men framåt kvällen ser hon förskräcklig ut. Och hennes ögon verkar klia väldigt stundvis.
Annars är det fullt ös som vanligt. Kanske att Albin är slöare än vanligt men jag tror det mest beror på att han gör morgon innan sex varje morgon. Onödigt tidigt!


Brorsan! Jag vill också vara med! 😊
Sötnötarna igår <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0