Sjukstugan

Faktiskt att natten till idag var den lugnaste på länge! Kvällen var hon ju vaken på och när vi gick och la oss lite efter tio dröjde det bra länge innan hon lyckades somna och faktiskt att hon drog i sig vällingen jag erbjöd. Kanske därför hon sov hyfsat hela natten.
Hon vaknade ett par gånger men det var inga långa uppvak som det har varit och att få tillgång till tuttarna tycks hon ha gett upp hoppet om verkar det som 😊 Alltid något!

Pappan la sig i gästrummet redan på kvällen i hopp om att få sova men istället fick han dras med Albin. Han hade tydligen vaknat ett par gånger inatt och gått upp. Inte så konstigt när man känner sig krasslig.


Dagen har förflutit rätt bra. 
Elsa och jag drog iväg till simhallen imorse och Albin stannade nöjt kvar hemma med farfar.

Simhallen gick bra och Elsa sprattlar som en fisk. Hon älskar verkligen frihetskänslan i vattnet.
Dock lyckades hon dra på sig tre kallsupar efter varandra när hon dök och efter det släppte hon inte taget om min hals. Lilla gumman <3 Men hon var nöjd ändå.

När vi kom hem fick jag tvinga hem Albin från farfar för att middagsvila.
Elsa och jag åt lunch men hon åt knappt något.
Båda barnen hade svårt att somna men när de väl gjorde det så sov de som små grisar. 
När Albin sedan behagade komma upp framåt halv fyra blev han väldigt ledsen över att inte mormor och morfar skulle komma idag.
"Mörkt ute. Mommor moffar komma då."
Jag berättade imorse för honom att de ska komma i helgen och tydligen tyckte han att det kunde vara helg NU. Och jag håller med.
Han var så ledsen så tårarna nästan sprutade och snoret rann långt ner på hakan. Jag lyckades haffa farfar som gick förbi utanför, så han kom in och lyckades tillslut få Albin på andra tankar. 
Elsa var också eftermiddagsgrinig och man blir rätt svettig med två griniga och klängiga barn samtidigt som man försöker få ihop lite middag.

Efter maten var det dags för paketkalendern igen och faktiskt att han visade lite mer entusiasm idag 😊 och trots att paketet innehöll en ny tandborste och tandkräm var han nöjd. Men givetvis förvändade han sig en tröska även idag. Suck!

Albins näsa har typ forsat idag och han hostar lite ibland. Han ser lite hängig ut men har ändå hållt igång. 
Elsa har inte haft någon matlust på eftermiddagen och har varit klängig och mammig mer än vanligt. 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Lille gullunge, vi längtar också till helgen.

2014-12-02 @ 22:35:07
Postat av: Janina

Men stackarn! Aldrig får han nån tröska ;)
Krya på lilgrabben!❤️

Passade på att röja rummet medan ena var på dagis och andra sov, tre minuter efter hämtning såg man inte längre golvet, haha!

Och faktiskt så var inte kalendern särskilt dyr, hittat smågrejer på Ullared och loppisar så varje paket ligger på 1-40kr, många bäckar små iofs men det är saker jag skulle köpt och gett dem ändå :)

2014-12-02 @ 22:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0