Tröttare än tröttast

Trött är bara förnamnet här idag. 
Elsa vaknade vid halv ett inatt och jag hade inte lyckats somna då ännu.
Därefter for Elsa runt som en propeller mellan oss i över en timme. Hon besvärad än på kvällarna/nätterna av nästäppa efter förkylningen samt hosta och nu även irriterade ögon blev väl mer än tillräckligt för henne. 
Efter blöjbyte, ett par omgångar med snorsugen och ännu mer välling börjar hon äntligen komma till ro efter två och somnar sedan. Vi också!

Fy vad jobbigt det är när man själv är så trött att man inte orkar hålla ögonen öppna. Man hinner liksom somna på de tio sekundrar bebisen tystnar och laddar om för nya protester. Man somnar medan man klappar på lillrumpan för det är så sövande för en själv. Men lika fort väcks man upp igen.

Resten av natten har hon faktiskt sovit väldigt bra.

Albin vaknade också inatt och besvärades av täppt näsa. Han låg och vrålade där inne trots att pappan la sig bredvid. 
Tillslut ledsnade pappan och lämnade vrålungen och strax efter sov vi allihopa igen 😊 Fast först hann pappan flytta ut sig till soffan för att slippa Elsas ryggsparkar 😊 

Albin vaknade framåt morgonen, kom in till oss och upptäckte att pappa var "borta". Han hittar honom tillslut på soffan, pappan vaknar och inser att han ska vara på jobbet om tjugominuter 😉

Albin lägger sig på soffan och kollar tv. Jag och Elsa ligger kvar i sängen i ytterligare nästan en timme. Hon sover oftast väldigt gott framåt morgonen och väcks nästan alltid av en överentusiastisk brorsa.


Det regnar här idag. Tråååk! Turligt nog upptäckte jag det innan vi bråkat på oss alla ytterkläder. Hunden har fått gå ut i linan och kissa. Hoppas han inte är jättebajsnödig 😊 Gäsp och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0