Avslutar lördagen här och nu

Idag har inte jag ansträngt mig mer än nödvändigt (har inte ens borstat håret!). Har i stort sett enbart förflyttat mig mellan soffan och köksbordet. OS har dragit igång lagom lägligt för att sällskapa med mig. OS är typ den enda sport jag tittar på dessutom :)

Farmor kom hit imorse och har sysselsatt, rastat och luftat både barn och hund ordentligt idag. Tackar!

Albins matlust saknas fortfarande och jag tycker han börjar se mager ut. 
Till frukost åt han faktiskt sin gröt, till mellisfikat när vi smakade min nybakade kärleksmums ratade han kakan och åt istället tre torra kex(!?) och en bit banan, lunchen petade han inte ens på men åt iallafall en apelsin. Innan farmor åkte hem ville hon ha en bit kaka till så vi tog en liten fika igen och Albin åt en bulle och till middagen åt han faktiskt FYRA prinskorvar! Och bara för han var så duktig fick han lite glass till efterrätt :) Ett bra avslut på dagen iallafall. Men vad tråkigt det är när man är van att ha en riktigt matglad grabb som numer inte vill ha något nästan och aldrig tycks vara varken hungrig eller törstig. 

Nåja. Tittar nu på melodifestivalen men funderar på att flytta mig till sängen istället. Är så trött! 
Imorgon ska jag och Albin ut på äventyr medan pappan måste jobba. Blir spännande att se hur jag kommer palla med det nu när jag det senaste dagarna känt mig helt sänkt och ont typ överallt. 

Tjingtjong! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0