Blåmärken, bad, smältost och röj

Albin firade in helgen igår med att springa runt snubbla på en bil och trilla framstupa in i dörrposten. Två riktigt snygga bevis på detta trädde långsamt fram på kind och panna. Han grät krokodiltårar i ungefär fem sekunder innan han helt plötsligt började sjunga och göra rörelserna till huvud axlar knä och tå istället. Sötnöten <3 

Det gick väl ingen förbi att det igår var alla hjärtansdag?
Vi gör ingen jättegrej av det mer än att jag försöker få till lite godare middag. Igår blev det revbensspjäll och bakpotatis. Inte dumt alls. Efterrätt i form av kaka och glass blev det också. Peter kom hem med blommor till mig och ett litet flygplan till Albin. 
Resten av kvällen gick till att vänta på mormorn och morfarn som skulle komma upp hit. Albin sysselsatte sig utan problem men oj så trött han var vid nio. Turligt nog kom dom då och det var skoj! Därefter stupade han i säng och vi var inte långt efter vi heller. En riktigt tröttfredag minst sagt. 


Idag ringde klockan sju då vi tänkt åka till Uppsala för att bada. 
Albin frös innan vi ens kommit i bassängen och själva äventyrsbadet tyckte han bara var stort och lite läskigt men framförallt KALLT! Vi också. När vi hittade en varmare liten pool tyckte Albin den var för varm istället och ville bara därifrån. Bubbelpoolen var bättre tyckte han och då släppte även äntligen hans hämningar och började tycka det var kul att bada. När vi sedan hittade in i simskolebassängen blev det ännu roligare och han hoppade och skuttade i evigheter. Kallsuparna var ofrånkomliga men fort bortglömda. Stå och hålla i kanten och hoppa var skoj samt sitta på kanten och hoppa i. 
Efter ett par timmar var vi hungriga och tackade för oss och styrde istället mot Max. 
Det smakade gott med hamburgare men det bästa var smältosten tyckte Albin.

Innan vi åkte hem igen inhandlades nya vinterstövlar och ett par fodrade galonisbyxor till lille herrn. 

Efter knappt en kvarts tupplur på vägen hem har Albin nu röjt för fullt hela eftermiddagen med mormor och morfar.  Nu pågår operation pyjamaspåklädning.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0