Det var tydligen inte färdigt med sjukstugan ännu

Han vaknade ganska snart efter att jag skrev sist så vi gick upp och sparkade igång dagen. Eller Albin startade ju egentligen sin dag när pappan gick upp, han vaknade då i vanlig ordning skuttade glatt med ut i köket men sedan hörde jag vilda protester av någon anledning. Jag lyckades somna om ändå :) 

Jag lurade in farfar här i förmiddags till att underhålla Albin medan jag åkte iväg till Apoteket och affären lite snabbt.
När jag skulle betala självscaningen på Ica ville inte kortläsaren läsa av mitt betalkort av någon anledning så jag stod och väntade på hjälp. Det kom fram en tjej och frågade hur det gick och påpekade att min scaningsapparat fortfarande satt kvar på vagnen. Inte konstigt att jag inte kunde betala då inga varor fanns registrerade ännu. Haha! Pinsamt men jag skyller på graviditeten som gått upp i hjärnan igen :) Jag kom även hem utan ett par saker som ändå stod på listan, ännu en gång... 

Hemma möttes jag av ett leksakskaos i vardagsrummet i vanlig ordning när man haft barnvakt. 
Jag möttes även av en återigen hängig, lite blek, snorig och hostig Albin. Han som verkade så pigg igår ju! Men faktiskt att han åt en liten portion lunch och en liten bit smörgås nu innan han gick och la sig igen. Duktig kille! 

Jag har lagt mig på soffan för lite vila jag också. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0