Effektiv fredagsförmiddag

Äntligen sitter jag på rumpan och äter mina mackor tillsammans med lite kaffe! :)

Vi gick upp, åt frukost och jag vispade ihop en kaka som åkte in i ugnen medan vi klädde oss och borsta tänderna. 
Vi gick ut på promenad och Albin ville åka i vagnen, inte mig emot. Dock blev det bara halva rundan för jag orkade verkligen inte gå idag. Flåset och den tunga magen satte stopp. 
När vi kom hem igen stannade Albin kvar ute med farfar medan jag smet in och påbörjade lite tvätt och städ. Fy fan för att dammsuga säger jag bara!!! Egentligen bestämde jag mig för ett par veckor sedan att det var färdig dammsuget för min del under denna graviditet men nu när det såg ut som det gjorde orkade jag se skiten längre. Jag förstår att Peter inte alls känner sig laddad att plocka fram dammsugaren efter jobbet men att gå här hemma hela dagarna och se eländet är inte roligt det heller. Sådant här väder och hund är ingen bra kombo!
Men nu är halva övervåningen dammsuget iallafall. Bra att vara envis ibland :) Fast fy attan vad kroppen tar emot överallt! Att böja sig ner är hemskt och golvet är oändligt långt ner.

Albin och farfar var ute och grejade i en timme typ innan han lyckades få med sig den lille gossen med kalla fingrar in. Nu ligger han nedbäddad och sover en liten tupplur. 
Jag ska gå ner och hänga tvätt och sedan slänga mig på soffan. Klockan är endast elva och jag är redan helt slut! Hur ska denna dag sluta tro? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0