Projekt nummer 2 färdigställdes äntligen i helgen! *tjoho!*

Jag har ju länge, sedan vi typ flyttade in hit för cirka 1,5 år sedan svurit och retat mig på hörnan i vardagrsrummet med bokhyllorna som fått stå kvar hela tiden och sett kaotiska ut med all bråte. Att vi hela tiden fått flytta upp bråten hylla för hylla vart efter husets lille herre vuxit på sig har ju bara gjort att det ser än mer rörigt och fult ut.
 
Bildbevis:
Här är det ändå hyfsad ordning i hyllorna fortfarande efter storstädningen innan jul. 
 
Vår plan har varit att ha någon slags skänk där istället med skåp så man kan stänga in bråten och slippa se och damma skiten! :)
Jag har varit helt på det klara med vad för sorts skänk/skåp jag velat ha men givetvis säljs ju inte den längre och jag har istället letat i andrahand och "efterlyst". Det har gått trögt dock att hitta någon här i närheten av oss men så en dag för några veckor sedan fanns den där i en annons på Blocket! Till min lycka fanns den även här i stan och var inte heller redan såld! Dock var den ju i helt fel färg men jag tänkte att då har jag något att pyssla med när Albin börjat på dagis och jag går hemma och väntar på Tvåans ankomst. Så ja, vi köpte skänken BILLIGT! Peter hämtade hem den en kväll efter jobbet och en kväll någon vecka senare började jag lite smått med förberedelserna innan målning.
 
Före:
 
Jag stod för slipning, grundning och målning medan Peter fick stå för reparationerna han lyckades åstakomma under hemtransporten. 
Det tog sin lilla tid men jag blev nästan faktiskt helt färdig innan Albin ens börjat på dagis! :) Jag är dessutom väldigt nöjd med både arbetet och resultatet här i vardagsrummet! I helgen trotsade jag mitt sjuktillstånd och gravidkrämpor och jag och Peter lyckades få upp åbäket från källaren. Äntligen! Som jag väntat! :)  Den kaotiska och röriga hörnan blev genast mycket större och ljusare. Det ser så mycket prydligare ut nu och det finns faktiskt plats kvar i skåpen att fylla med mera skrot :) 
 
Resultatet:
Stiligt va?! 
 
Nu hade ju inte lite nya tapeter och en ny matta suttit fel iof. men jag är sjuktnöjd ändå! :) Det kommer det också. Någon gång.....
Någon hylla samt tavlor ska upp också när vi bestämt oss för hur och vad vi vill ha. 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Mycket fint! Du är en pysselMaja. :-)

2014-02-04 @ 15:20:03
Postat av: syrran/Moster

å vad fint de blev =)

2014-02-04 @ 21:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0