Vecka 39
Vi är färdiga med det här nu! Kom ut nu unge! <3 
Det är bara vänta som gäller nu och ibland känns det fruktansvärt frustrerande att själv inte kunna påverka. Med Albin gjorde jag allt jag kunde för att få ut honom. Storstädning, piska soffdynor, tvätta fönster, baka, "springa" upp och ner i trappan, äta ananas och säkert mer än så. Men inget hände ju! Förän jag gav upp och intog position vila, då tyckte han väl det blev för tråkigt där inne :) Denna gång känns det inte som jag har vare sig orken eller engagemanget att höja växeln så pass nu i slutet och egentligen spelar det nog ingen roll ändå. 
Men jag har ändå lagt upp en liten strategi på att få ut ungen genom att göra en lista på saker som ska vara gjorda innan den tittar ut. Det är inga jättegrejer det handlar om men ändå något att sysselsätta sig med och förhoppningsvis lura ut saken där inne :) 

Annars så har krämporna hållt sig hyfsat de sista dagarna. Och det både på gott och ont. 
Halsbrännan är dock kvar och tycks aldrig ge med sig. 
Nätterna är hyfsade. Vissa nätter sover jag nonstop medan jag andra nätter måste upp och kissa, vaknar med ömmande rygg eller måste hjälpa kroppen att vända sig. Jag känner mig som en enormt stor sengångare i sängen. Alla rörelser sker i slowmotion och det är så frustrerande och kämpigt. 
Känns också som jag börjar dra på mig vätska nu tyvärr! Fingrarna svullnar vissa kvällar och krypet i benen är hemskt vid läggdags. Läste idag att det var vid denna tid jag började svälla med Albin också och att förlovningsringen åkte av.

Det är inte många dagar kvar till beräknat nu men å andra sidan upptäckte vi härom dagen att det kan dröja ända till 14.e Mars om vi måste dras med full övergång igen och DET känns som år bort!!! 
Nej låt oss slippa behöva vänta så länge! Tack på förhand. Amen. 

Dagens mage. Den ser ju lite lattjo ut framifrån :) 

Kommentarer
Postat av: syrran/moster.

Ja kom ut nu tvåan vill se vem du är och gosa med en nykläckt bebis :). Men till din mamma och pappas ovilja tror jag endå att du blir ett marsbarn.

Fin du är kära syster. Stor och fin mage :)

2014-02-14 @ 15:45:02
Postat av: Mamma

Din 'lilla ' mage ser sprickfärdig ut.
Kom ut nu tvåan, mormor o morfar är påväg.

2014-02-14 @ 20:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0