Andra inskolningsdagen....

... är även den avklarad och vi är nyss hemkommna. 
Idag var vi där 8.30-12. Morgonen här hemma gick som en dans idag igen. När vi kom fram var det tydligen ruschen gällande lämning av barn så kapprummet var överfullt med barn och Albin blev då lite försynt men det släppte snabbt när vi kom in på avdelningen. Vi var med på förmiddagssamlingen idag då de sjunger lite och avslutar med frukt. Albin gluffsade i sig 1½ banan! Haha. Annars så lektes det resten av tiden och jag har mest bara suttit och iakttagit, han är ju så självgående och harmonisk att han knappt har tid att ägna mig uppmärksamhet. Det är bra.
Lunchen var vi med på idag också och vilken tur han hade när det serverades falukorv och makaroner! :) Det smakade gott i den lilla magen, trots att de inte fanns någon senap.
Efter lunchen står det vila på schemat och den ska vi stanna kvar på imorgon men Albin var snabb in i rummet efter maten där de bäddat fram madrasser och parkerade sig på en utav av dem och ville inte åka hem. Men det gjorde vi iallafall och är nu stoppad i säng här hemma istället.
Vi får se om han komma till ro idag. Det gjorde han inte igår efter att han lyckades somna tio minuter i bilen på vägen hem från affären....Å andra sidan somnade han som en stock vid nattningen då istället men innan var det lite kämpigt stundvis.
 
Läste lite bok på dagis
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Katti

Det verkar vara roligt på dagis och det blir bara bättre och bättre. Önskar att alla dagar blir så roliga. Förmodligen går hans utveckling med ännu större steg framåt av alla nya intryck och kompisar. Det skulle vara kul att se de någon gång. Anmäler mig redan nu till alla festdagar, pysselaftnar och uppträdanden :-)

2014-01-08 @ 20:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0