Ändrade dagsplaner

Albin väckte oss vid fyra imorse och fick komma in till oss. Där låg vi sedan allihopa utan att kunna somna om. Peter gav upp vid fem och gick upp istället, Albin var inte sen med att hänga på men kom snart tillbaka in till mig och sängen när jag satte på en Bamsefilm.
Vi sa hejdå till pappan och det var precis som att Albin förstod att pappa ska vara borta några dagar för han blev ledsen och i vanliga fall vinkar han bara glatt hejdå på mornarna. Men det gick snart över när vi satte igång Bamse igen :) Där låg vi sedan och myste under täcket och hade det så gott. När klockan närmade sig halv sju, då väckarklockan ringer, somnade Albin om....Jag stängde av alarmet och bestämde att vi faktiskt stannar hemma idag. Varken jag eller Albin skulle ha orkat dagis efter att vi varit vakna så länge och varför pina oss igenom det när vi inte måste?
Jag somnade också om och det var så skönt. Vid åtta var jag dock tvungen att gå upp och ringa till dagis för att säga att vi ej kommer och givetvis vaknade även Albin då. Vi hade turen att farfar erbjöd sig att kissa hunden så vi flyttade oss bara ut till soffan istället och fortsatte mysa under filten :) En härlig morgon trots allt.
 
Somnade gott tillslut.
 
Nu har vi klarat av frukosten och morgonbestyren och Albin ligger faktiskt i säng igen och har det skönt. Jag sitter i soffan med mitt kaffe med tunga ögonlock.
 
Efter lunch ska jag på kontroll hos barnmorskan igen. Känns som evigheter sedan sist innan jul. 
Hade vi gått på dagis idag så skulle vi åkt direkt därifrån till barnmorskan och eftersom jag är tveksam till att Albin skulle lyckas vila på vilostunden skulle nog besöket hos barnmorskan inte bli det roligaste för honom och jag vill inte behöva avboka det nu när det gått så lång tid sedan sist eftersom hon har så dåligt med tider, så det känns bra att vi håller oss hemma nu på förmiddagen och så åker jag in själv sedan i lugn och ro medan Albin passas av farfar. 
Sedan får vi se när moster dyker upp. Hon har jobbat inatt och behöver sova lite nu innan hon kör hela vägen hit. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0