Att börja förbereda

Hur avlägset det än må kännas att vi faktiskt när som helst egentligen kommer få ytterligare en medlem till denna familj så har vi börjat förbereda oss lite smått.
De minsta kläderna ligger tvättade och vikta i byrålådan. BB-väskan är halvt packad och vi har skrivit ihop en liten instruktionsmanual för Albins dagliga rutiner.
 
När det väl blir dags för oss att åka in och föda har vi ju farfar närmast till hands att lämna över Albin till. Såvida vi är hemma då....
Trots att Albin och farfar i stort sett ses nästan varje dag så har faktiskt farfar ingen vidare koll på allt förutom vad det gäller att leka ;) Därav kan en Albininstruktion komma väl till pass. Betryggande nog är även farmor redo att rycka ut och har förvarnat på jobbet. Hon har lite mera koll! :) 
 
Jag har även börjat fylla frysen med lite redan färdiglagad mat som vi bara kan slänga in i micron och slippa tänka på matbestyr de första dagarna. Tänker också baka lite nu framöver så det finns lite gott att plocka fram ifall vi får besök som vill välkomna Tvåan till världen. 
 
 
 
Sedan har jag självklart en lång lista i huvudet på saker jag skulle vela få gjorda och undanstökade innan vi får händerna fulla dygnet runt igen.....
 

Kommentarer
Postat av: Katti

Jag är redo :-D Vi hjälps åt med Roffe och jag tror att allt blir jättebra. Det blir jättekul att ha båda pojkarna. Jag kan träna lite att sätta Albin i bilsätet för det har jag inte gjort så många gånger :-)Huvudsaken är att ni kan koppla av och fokusera på den stora händelsen.

2014-01-23 @ 18:56:11
Postat av: Mamma

Vi är så glada för dina fina svärföräldrar som alltid ställer upp för er!
Det känns så tryggt och bra för oss som är långt borta.

2014-01-23 @ 20:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0