dagis, fyndshopping och en pappa som kommit hem

Albin sov hela natten i egen säng inatt och så även jag. Känner mig inte alls lika trött ikväll.
Dagis har gått fint även idag. Jag åkte därifrån vid tio och hämtade honom halv två. Jag åkte lagom till när dom gick ut och han försvann iväg så fort bort till sandlådan att jag inte ens hann säga hejdå....  Åkte in till stan och mötte upp syster för lunch innan hon började resan hem. Under hela tiden väntade jag på att dagis skulle ringa och säga att han inte vill lunch vila och att jag ska komma och hämta honom (som vi hade kommit överrens om). Men dom ringde inte så jag fördrev tiden med att vandra in och ut i affärer. När jag kom tillbaka till dagis får jag nästan omedelbart höra det ljuva ljudet: "mamma!" men komma och hälsa hade han inte tid med :) Det visar sig att han hade somnat så gott i vagnen cirka en kvart efter läggningen och sovit i drygt en timme! Jisses säger jag bara! Vilken duktig kille! <3 När han vaknade var han ganska ledsen en liten stund men det gick över och så brukar det vara här hemma också oftast.
Åka hm hade han inte lust med utan ville stanna kvar längre och leka. När vi sedan gick ut mot bilen började han gråta efter pappa och tårarna sprutade nästan. Det blev lite bättre efter att vi ringde till pappa och han fick höra hans röst.
När vi kom hem gick han raka vägen ner till farfar för att se om han var hemma och hjälpte honom med att bära in ved innan han kom in till mig. 
Då vi båda var lite slöa så satte vi oss i soffan och slog på ett avsnitt av Saltkråkan innan det var dags att börja med middagen.
 
Eftermiddagsmys i soffan <3
 
Till vår stora glädje kom pappan äntligen hem igen lagom till vi skulle äta. Underbart! Albin har varit lite extra sprallig resten av kvällen såklart :) 
Nu är han lagd men har lite svårt att komma till ro själv så pappan gick precis in för att hålla lite hand.
 
 
Faktiskt att jag fyndade lite på min shoppingrunda idag. Rea på rean är ju aldrig fel ;) På H&M hittade jag mössa och vantar för tio kronor styck och två super billiga tröjor bla. Givetvis blev det enbart fyndat till Albin, som vanligt.... Alltid bra att bunkra upp med lite kläder i kommande storlekar. Ett par andra saker fick jag med mig hem till mig också men det var bara tråkiga saker. Saker som jag tänkt bringa mera ordning och reda med här hemma nu när jag kommer ha ensamtid hemma flera dagar i veckan. Jag har många saker som jag tänkt ta tag i och beta av men jag tror inte jag kommer hinna bocka av hälften av dem ens innan Tvåan väljer att titta ut och lär hålla mig sysselsatt dygnet runt :) 
 
 
Imorse när jag satte på mitt kaffe gjorde Albin sitt eget "affe". Sötnos! <3 
(ganska rörigt kök om jag får säga vad jag tycker ;)

Kommentarer
Postat av: Mamma

En stor duktig dagiskille har ni! :)

2014-01-15 @ 19:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0