En exemplarisk dagispojke

Jag har just varit och hämtat hem världens bästa Albin från dagis. Dagen hade gått bra som vanligt, han är glad att komma dit på morgonen och glad att följa med hem vid hämtning. 
Nu har han glatt hoppat i säng min duktiga grabb. Jag har stoppat i mig lite lunch och halvligger nu i soffan med en otroligt aktiv Tvåan i magen. I bilen på hemvägen från dagis slog mig tanken att det varit oroväckande lugnt där inne hela morgonen och förmiddagen men jag fick snabbt gehör och några minuter senare startade festen där inne :) 

Förmiddagen ägnade jag åt att pyssla med några pågående projekt här hemma och snart är bägge klara! Ni får se sedan :) 
Inte lyckades jag somna om imorse efter att jag fått mina hejdå pussar av mina pojkar innan de åkte. Dagarna blir långa.
Igår säckade jag ihop helt framåt eftermiddagen, med irriterad hals, svidande näsa och feberkänsla. Efter middagen bäddade jag ner mig i sängen och tog sedan ett varmt bad och faktiskt att jag mådde mycket bättre resten av kvällen. Idag (hittills) mår jag hyfsat men har fått äran att dras med hosta. Jag och Albin kan hosta ikapp nu. Han är förresten fortfarande snorig och hostig men pigg som vanligt. 

Nu ska jag göra mig lite te! 


Eftermiddagssoffmys i soffan igår med "Basse" boken som lästes både framlänges och baklänges en sisådär tiotal gånger.
"ammor mat tisse" = farmor lagar mat och har en kisse :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0