Fjärde dagen av inskolningen

Albin hinner knappt upp ur sängen på mornarna innan han frågar: Ouka? (åka) Känns bra att han tycker det kul med att åka till dagis.
Idag började vi halvtio så vi kunde ta morgonen med ro men Albin hann fråga säkert hundra gånger när vi skulle åka och tillslut gick han ut i hallen och tog på sig sina stövlar. Sötnöt <3
När vi kom ut på trappan såg han att det låg ett tunnt vitt täcke på backen och man såg hur det lyste i ögonen på honom! Innan han följde med mig till bilen var han tvungen att dra en lov på gräsmattan och dra fötterna i snön.
 
 
 
 
Idag var det enbart innelek på förmiddagen på dagis och jag personligen tycker förmiddagen går otroligt segt då fram till lunch. Men timmarna gick och efter lunch var det dags för oss att tacka för denna vecka och åka hem. 
Innan vi brummade hemåt tittade vi in hos pappan och de satt lagom nog och hade lunch då. 
Albin höll sig vaken de dryga tjugo minutrarna hem och hoppade i säng så fort vi kom innanför dörren. Ungefär en timme låg han till säng av sov enbart trettio av dem innan jag elakt nog faktiskt gick in och väckte honom, vilket inte var speciellt lätt. 
Resten av eftermiddagen grejade vi lite smått här hemma, åt frukt och lagade middag. Efter att pappan kom hem har far och son varit oskiljaktiga. De har tittat på traktorer på datorn, badat, åkt bobbycar (ja nu kan Albin köra den själv!) och tittat på Bompa. När det var dags för sängen la han sig utan trilsk men när flaskan var tom började ojandet där inne. Turligt nog gav han upp ganska fort och somnade. En halvtimmes vila under dagen tycktes vara lagom alltså. Det är svårt det där att hitta en balans, för vila måste han annars räcker inte humöret till hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Mamma

En stor och duktig dagiskille har ni. Skönt att han trivs och vill åka dit på morgonen!

2014-01-10 @ 21:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0