Födelsedag

Det är ingen vanlig dag idag, det är nämligen jyckens födelsedag! Hela nio år blir han idag. Gammal gubbe med andra ord :)
 
Med skam i kroppen får jag faktiskt erkänna att vi totalt glömt bort hans dag idag men turligt nog kom mormor ihåg det. Han brukar alltid på pannkakor på sin födelsedag men inte idag dessvärre. Han fick nöja sig med makaroner och korv men det tycktes inte vara fy skam det heller :) Snart ska han även få smaska i sig en Dentalstix.
 
Hurra hurra på din födelsedag världens finaste jycke!
och tröttaste.....
 
 
Hämtningen på dagis gick super. Albin vinkade glatt hejdå när jag sa att vi skulle åka hem. Dagen hade gått bra, ute lek och en stor portion lunch.
Jag kämpade som en galning även idag med att hålla honom vaken hela vägen hem men ändå lyckas han somna just innan vi svänger in på byvägen. Typiskt! Han hoppade i säng när vi kom hem men det tog en bra stund innan han lyckades somna. Han låg och sjöng och pratade med sig själv där inne i evigheter men tillslut blev det tyst.
 
När jag gick in för att väcka honom, närmare halv tre snarkade han som en liten gris och jag fick nästan ruska liv i honom. Inte populärt.... När han tillslut behagade att komma ur sängen satte vi oss i soffan och gosade i säkert en halvtimme. Underbart mysigt! <3 Det är så härligt när han krokar runt sin arm om min nacke och trycker sin kind mot min. Han har blivit otroligt gosig och kärleksfull nu sedan dagis började, visst var han det innan också men det är helt på ett annat vis nu. Han och jag behöver nog, trots allt vara ifrån varandra lite helt enkelt.
 
Mys i soffan med favvo "boppan"/skopan och "aktor"/traktorn som snuttefiltar.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oh, vad ni är gosiga!

2014-01-22 @ 20:52:04
Postat av: Mamma

Tur att födelsedagsbarnet ändå fick något gott att smaska på. Det är ju en viktig dag.

2014-01-22 @ 20:55:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0