Första inskolningsdagen....

.... är avklarad och det gick så bra så. Vi var bara där en timme och Albin fick vänja sig vid stället, barnen och pedagogerna. Pappa var också med.
Albin hade fullt sjå med att spana in alla leksaker och brydde sig inte något nämnvärt om de andra barnen men när en annan pojke snodde en traktor hur handen på honom kom det fram två tårar. Men det gick över fort! :) När legolådan kom fram hämtade Albin en egen låda med lego och satte sig med ryggen mot de andra och byggde för sig själv. Sötnos! <3 
Imorgon ska vi vara lite fler timmar och dessutom äta lunch där. Spännande! 
 
 
Vi hade en så himla lugn, skön och behaglig morgon här hemma idag jag och Albin. Jag gick upp vid sju och började göra mig iordning och då vaknar även Albin till inne hos sig. Han kommer upp och börjar styra med sitt medan jag fixar frukost. Frukosten avklaras hur lätt som helst utan minsta protest och härj och gröttallriken lämnas till disken helt tom! Jag vet inte hur många gånger han tjatade om att vi skulle åka innan vi kom iväg :) Påklädning och tandborstning skedde utan att jag behövde jaga omkring efter honom och han valde tröja helt själv. Traktortröjan givetvis! Vi gick en kisserunda med jycken och hoppade in i bilen och åkte. Allt gick så bra utan något tjat och jagande. Underbart! Han var väl förväntansfull med tanke på allt vi tjatat om dagis hit och dit den sista tiden ;) 
 
 
Jag hade ont i magen hela morgonen här hemma och den känns sprickfärdig. Det trycker, spänner och drar överallt! Jag tycker att ungen kan sjunka ner lite nu så mina lungor får plats och jag kan börja andas normalt igen. Har även tampats med halsbränna hela dagen och glömde såklart tabletterna hemma. 
Igår kväll låg jag vaken i flera timmar just för att jag hade så svårt att få luft när jag låg ner. Ligger inte skönt hur jag än gör och huvudet hamnar antingen för lågt eller för högt.
Tack och lov har sammandragningarna gett med sig. Alltid något :)
 
 
Efter dagis åkte vi för att handla och började det men en bullfika. Det bästa av allt tycket Albin som tjatade hål i mina öron innan han fick sin bulle!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

En duktig dagiskille har ni!

2014-01-07 @ 19:08:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0