Fredagen kom och gick

Dagen lider mot sitt slut och det var en slagen hjälte som stupade i säng här hos oss för cirka en timme sedan.
 
Det busades friskt, som vanligt hos sysslingen och enda gången de var tysta och satt stilla var när vi tvingade dom till en liten fruktmellis. 
Det är roligt att se att de har så skojigt ihop och man ser redan nu att de tillsammans kommer ha mycket skoj och hyss för sig genom livet. Roligt också att lille V är dryga året yngre än Albin och att Tvåan blir året yngre än lille V. Snacka om att vi kommer ha att göra när de blir äldre och härjar ihop! 
 
P och Albin är båda lika nördiga gällande traktorer och fordon överlag så det förvånar mig inte om de blir bönder tillsammans :)
 
 
Vi kom hem vid halv fyra och jag satte igång med middagen medan Albin röjde runt och härjade om MAAAAT! När maten äntligen stod på bordet var han ändå inte så hungrig. Skitunge! 
 
Det var en trött kille vi haft här hemma även denna kväll då han ej hunnit vila någon middag idag heller. Dessutom har han haft lite otur och ramlat och slagit sig flera gånger. Vår lille hjälte <3 Men nu sover han som sagt och vi ska kolla På spåret.
 
TJING! 
 
Dagens buskillar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0