Helgen är kommen med massa snö

God förmiddag!
 
Här har snön nästan vräkt ner sedan igår och fortsätter så att göra.
 
 
Jag sitter ensam inne och tittar ut på yrvädret :)
 
 
Vi bad Albin att ge oss lite sovmorgon idag när han gick och la sig igår och faktiskt att han inte väckte oss förän halv åtta imorse. Helt ok! Efter en liiiiten stunds Bamsetittande, som för övrigt har blivit populär i detta hus fast under namnet " Asse", var det färdigt med morgonmyset och dagen skulle börja.
Vid frukostbordet kan vi se farmor komma pulsande långt borta på vägen och Albin väntar otåligt innan hon äntligen kommer innanför dörren.
 
Nu är som sagt alla ute och grejar med sitt. Jag har plockat fram saker till ett bullbak så nu finns ingen återvändo.... Det måste bli bullar idag!
 
 
 
Igår kom Peter hem flera timmar tidigare från jobbet och Albin blev glad när han såg att det var pappa som väckte honom ur middagsvilan.
Pappan var dock tvungen att åka tillbaka till jobbet efter ett par timmar för att låsa en dörr och ploga lite snö, så jag och Albin hakade på och passade på att få en stund ute. 
 
varför gå på den nyplogade gången när man istället kan gå med snö upp till knäna?
 
När vi kom hem sattes middagsfixet igång och wookade grönsaker med kyckling var riktigt populärt! Tydligen får man tillbaka sin matlust av att gå på dagis. Härligt! 
Middagen toppades med ett välbehövligt bad och sedan var Albin nästan redo att stupa i säng. Han började gäspa och klia sig i ögonen redan innan klockan fyra, trots lite mer än en timmes middagsvila. 
Nattningen gick iallafall utan trilsk medan jag låg i ett bad och läste bok :) Han sov hela natten.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0