Idag hurrar vi! :)

Min plan för starten av denna dag var en behaglig sovmorgon. Tänkte att även Albin kunde tycka det skulle vara skönt att sova ut när det inte står dagis på schemat. Jag lät honom sova lite längre igår eftermiddag och sedan drog vi ut en stund även på nattningen i hopp om att slippa en tidig morgon.
Hur gick det tror ni? 
Nä, inget vidare. Han väcker oss redan vid tre med en blötpyjamas. Fullt förståligt! Han vill ligga inne hos oss och vi somnar alla om ganska fort. När pappans klocka ringer vid sex vaknar vi alla såklart och Albin är nästan först ur sängen.... Pappan försöker truga tillbaka honom till sängen och förklara att det inte är dagis idag och att han istället kan vila lite till. Men det hjälps inte. Far och son äter istället frukost ihop även denna morgon. Vi sätter sedan på "Basse" i sovrummet och Albin skuttar glatt tillbaka i sängen och kryper ner bredvid mig, vinkar glatt hejdå till pappa när han åker och inga ledsna miner för att han inte fick följa med. Duktiga unge!
Han och jag ligger kvar i sängen tillsammans med "Basse" men framåt halv åtta är det för mycket myror i benen hos den lille så vi går upp. Tack för den sovmorgonen som varade ända till klockan sex! ;)
 
Efter morgonbestyr och legobyggande hade jag en trött liten herre här hemma och nu ligger han i säng sedan klockan nio. Då vi har en endel på schemat idag så passar denna tidigare vila ypperligt! :)
Förhoppningsvis ska vi träffa Albins tjej Molly och hennes mamma om ett par timmar för lite lunchande lek. Efter det åker vi vidare in till staden för att möta upp pappan och ett besök hos Familjerätten för att skriva faderskapspapper. Skönt att få det undanstökat. Jag ska även möta upp två tjejer för att köpa två tröjor med "Basse" på till min "Basse"tokiga grabb :) 
 
Vi får heller inte glömma bort att gratulera mormorn och moster Helen på deras födelsedag idag! Hurra hurra till er och hoppas ni får fina födelsedagar!!! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tack för det. Hoppas att ni också får en bra dag. :-)

2014-01-24 @ 13:45:33
Postat av: Helen

Tack så mycket. Dagen har varit bra. Hoppas att även eran varit bra. /Moster Helen

2014-01-24 @ 19:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0