Nyår 2013

Vi kom ner till mormor och morfar vid åtta i fredagskväll och resan gick bra trots lite gnäll. Vi stannade på Donken och åt en snabb middag i bilen innan vi körde ner nonstop. Albin var väldigt trött och han ville inget hellre än att lägga sig ner och sova så det tog en bra stund innan han coolade ner och tillslut somnade, då hade vi kommit längre än halvvägs. 
Väl nere tyckte han det var skoj att se mormor och morfar igen hade bråttom att kolla så alla hans leksaker fanns kvar sedan han var där sist. Efter två nattmackor och massa bus stupade han i säng och somnade utan minsta trilsk.
Jag och Peter gick också och la oss ganska snart och vi alla tre sov som stockar ända till halv sex då Albin ville komma över till oss och så sov vi vidare till halv nio.
 
Nyårsafton inledde vi med att Albin och pappan åkte till Leos lekland medan jag tog en runda på Ikano, alldeles själv i godan ro. 
Det visade sig vara en bra val av dag för både shopping och leklandet då det i stort sett nästan var öde på bägge platserna. Så mycket shoppat blev det inte dock, hittade enbart ett par plagg till Albin på rean och jag själv hittade inget till mig förutom tre par nya trosor (som inte ens var på rea). Jag åkte sedan och slog följe med far och son som hade jättekul! Albin kutade omkring där inne som en riktig vilde och de åkte flera olika rutschkanor och badade i bollhaven. Innan vi åkte åt vi en välbehövd lunch och Albin åt upp bägge sina pannkakor med grädde och drack en hel festis!!! 
 
 
På hemvägen åkte vi vägen förbi flygvapenmuseet för att kolla in flygplanen utanför. Men det var tyvärr stängt och alla planen stod innanför staketet så vi tittade bara på dem lite snabbt från bilen. Vi får åka tillbaka dit när det har öppet istället.
 
När vi kom hem berättade Albin ivrigt för mormor och morfar om allt han gjort och lekt och stupade sedan i säng. Jag och Peter slöade i soffan trötta, förkylda och hängiga. Tiden till tolvslaget kändes som ljusår bort :)
 
Klockan sex kom moster, onkel, mormor Siv och moster Helen med bihang och äntligen var det dags för middag. Smakade gott! 
Albin fick härja fritt så länge han orkade men vid halvtio avrundade han med att byta till pyjamas, krypa i säng och somna på stört. Han sov som en liten gris resten av tiden på året och hörde inget av alla miljoner smällar utifrån.
Vi andra kämpade med att hålla oss vakna och fasiken vad kämpigt jag hade det! :) Grabbarna roade sig med att lira rallyspel. Jag lyckades hålla mig vaken och Peter drog nästan ut mig vid tolv för en skål och efter det hade jag bråttom in igen och halv ett låg jag i sängen. Skönt! 
Familjen sov som stockar även denna natt och halv nio gjorde Albin morgon för oss alla. Ganska behagligt :) 
 
Oj vilket fint nyårskort på familjen. Eller inte.... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0